meer informatie? bel (0575) 51 84 42

Houten vloeren: hoe goed is de kampioen parketleggen?

Wist u dat mede eigenaar Sjoerd Kiefte tijdens het NK Parketleggen de eerste prijs heeft gewonnen met het leggen van een houten vloer? Sjoerd legde een ingewikkelde patroonvloer op exact de juiste wijze en ging met de beker aan de haal! Wij leggen uw houten vloer vakkundig voor u, ongeacht of u kiest voor traditioneel parket, verouderd parket, design parket, bamboeparket, lamelparket of (FSC)duoplanken.

Banner_1200x400px (1)

Klik op de afbeelding hierboven voor meer informatie over de zomeractie.

Traditioneel parket

Wilt u uw woning met een houten vloer een klassieke of tijdloze uitstraling geven? Zowel in uitstraling als in gebruiksgemak is een massief houten parketvloer superieur. Bovendien bieden Tapis- en Equi parket een aantal unieke mogelijkheden, zoals een bijna onbeperkte keus uit de mooiste legpatronen, combinaties van verschillende houtsoorten en daarbij talloze fraaie afwerkingen, zoals banden en biezen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en legpatronen bij houten vloeren? Kijk dan ook eens op de website van Parketfabriek Lieverdink. Alle merken en uitvoeringen, zoals vervaardigd door deze kwaliteitsleverancier kunnen door ons geleverd en gelegd worden.

Naturo Vloeren Zutphen is op het gebied van houten vloeren tevens dealer van Haro parket. Haro levert een prima kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Verouderde vloeren

Na een smaakvol en bewust verouderingssproces is verouderd eiken nagenoeg niet meer te onderscheiden van parket dat werkelijk honderden jaren oud is. Deze uitstraling dankt het aan de duidelijk zichtbare levendige structuur, nerftekeningen en noesten. Verouderd eiken kan in vele maten en patronen gelegd worden. Denk bijvoorbeeld aan een grote en kleine visgraat of een blokpatroon. Maar ook een Hongaarse- en Weense punt en blokmotieven kunnen met grote precisie gelegd worden. Voor meer informatie over verouderd parket en patronen kijkt u op:

Nieuw in onze collectie zijn de FSC duoplanken.

Lees meer over houten vloer vloerverwarming

Wij leveren ook fineer- of lamelparket of denk eens aan het milieuvriendelijke puur natuur bamboeparket. Klik hier voor meer informatie.

Naturo Vloeren Zutphen is aangesloten bij Parketgroep Nederland