meer informatie? bel (0575) 51 84 42

Parket onderhoud service: tips en advies

Als specialist op het gebied van houten vloeren verzorgen wij dagelijks parket onderhoud service. Waar moet u rekening mee houden, bijvoorbeeld als het gaat om luchtvochtigheid of periodiek onderhoud? Hieronder treft u een aantal tips en adviezen.

Klimaatbeheersing

Op een (geijkte) hygrometer kunt u de relatieve luchtvochtigheid aflezen. Zodra de luchtvochtigheid onder 50% daalt, kunt u door middel van een elektrische luchtbevochtiger de luchtvochtigheid weer op peil brengen. In de winter, bij vriezend weer, zal de luchtbevochtiger aan moeten staan.
Wij informeren u graag over het beheer van luchtvochtigheid. Voor meer informatie kijkt u ook op: www.boneco.com.

Schade

Heeft u brand of waterschade aan uw vloer dan kunnen wij voor u een schaderapport maken en uiteraard hebben wij de vakkennis om uw vloer te herstellen of te vernieuwen.

Onderhoud
  • Wij zijn specialist in het stofarm schuren en opnieuw kleuren van bestaande parketvloeren, wilt u zelf uw vloer onderhouden dan bieden wij diverse onderhoudsproducten aan. Tevens hebben wij een boenmachine klaar staan voor het oliën of groot onderhoud van uw parket. Een bestaande houten vloer ziet er na wat inspanning weer uit als nieuw!
  • Bij ons kunt u een schrobmachine en / of waterzuiger huren die u nodig heeft als u aan de slag gaat met het lakken van uw kurkvloer.
  • Natuurlijk kunt u alle onderhoud ook door ons laten uitvoeren, neem dan gerust contact op voor advies of een prijsopgave.