meer informatie? bel (0575) 51 84 42

Kan ik onder een houten vloer vloerverwarming aanbrengen?

In tegenstelling tot wat veel mensen denken is een zeer groot aantal houten vloeren en parketvloeren geschikt voor toepassing op vloerverwarming. Of u onder uw houten vloer vloerverwarming kunt aanbrengen is afhankelijk van een aantal factoren. In de showroom van Naturo Vloeren Zutpen kunt u het nodige advies inwinnen en vloervoorbeelden zien. Ook treft u er tal van andere soorten vloeren die geschikt zijn voor leggen op een basis van vloerverwarming. Denk hierbij aan kurk en pvc.

Houten vloer vloerverwarming eigenschappen

Het hout houdt de warmte goed vast en zorgt voor een uitstekende warmte doorgifte. Maar niet alleen houten vloeren zijn uitstekend geschikt in combinatie met vloerverwarming. Kurk, bijvoorbeeld, heeft eigenschappen die perfect met vloerverwarming samengaan. Een vaste kurkvloer leent zich hier dan ook bij uitstek voor. PVC is ook prima geschikt voor vloerverwarming. Een PVC vloer wordt direct op een geëgaliseerde onderlaag verlijmd. Hierdoor ontstaat een uitstekende warmte doorgifte. Denk bijvoorbeeld eens aan PVC of kurk op de verwarmde vloer in uw badkamer.

Goed advies is waardevol

Wilt u profiteren van een gelijkmatig en comfortabel klimaat in huis, dan is vloerverwarming een verstandige keuze. Houdt er bij het uitkiezen van een vloer echter wel rekening mee dat niet íedere vloer geschikt is voor een optimale warmte doorgifte. En er zijn uiteraard ook vloeren die in het geheel níet geschikt zijn voor vloerverwarming. Goed advies inwinnen is dus belangrijk. Bij Naturo Vloeren Zutphen hebben wij ons gespecialiseerd in het oplossen van vraagstukken omtrent vloerverwarming. In de meeste gevallen hebben wij een vloer voor u die past bij uw budget, smaak en gebruiksdoel. Ga er allereerst maar van uit dat het mogelijk is om te profiteren van én comfort én het hebben van een vloer die u graag wilt, maar kies met uw verstand.

Wij werken op het gebied van vloerverwarming graag samen met JK Vloerverwarming, kijk ook op: www.jk-nl.com.