Houten vloeren: hoe goed is de kampioen parketleggen?

Wist u dat mede eigenaar Sjoerd Kiefte tijdens het NK Parketleggen de eerste prijs heeft gewonnen met het leggen van een houten vloer? Sjoerd legde een ingewikkelde patroonvloer op exact de juiste wijze en ging met de beker aan de haal! Wij leggen uw houten vloer vakkundig voor u, ongeacht of u kiest voor traditioneel parket, verouderd parket, design parket, bamboeparket, lamelparket of duoplanken.

Traditioneel parket

Wilt u uw woning met een houten vloer een klassieke of tijdloze uitstraling geven? Zowel in uitstraling als in gebruiksgemak is een massief houten parketvloer superieur. Bovendien bieden Tapis- en Q2 parket een aantal unieke mogelijkheden, zoals een bijna onbeperkte keus uit de mooiste legpatronen, combinaties van verschillende houtsoorten en daarbij talloze fraaie afwerkingen, zoals banden en biezen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden en legpatronen bij houten vloeren? Kijk dan ook eens op de website van Parketfabriek Lieverdink. Alle merken en uitvoeringen, zoals vervaardigd door deze kwaliteitsleverancier kunnen door ons geleverd en gelegd worden. Bovendien zijn veel van onze houten vloeren geschikt voor vloerverwarming

Naturo Vloeren Zutphen is op het gebied van houten vloeren tevens dealer van Haro parket. Haro levert een prima kwaliteit voor een betaalbare prijs.

Verouderde vloeren

Na een smaakvol en bewust verouderingssproces is verouderd eiken nagenoeg niet meer te onderscheiden van parket dat werkelijk honderden jaren oud is. Deze uitstraling dankt het aan de duidelijk zichtbare levendige structuur, nerftekeningen en noesten. Verouderd eiken kan in vele maten en patronen gelegd worden. Denk bijvoorbeeld aan een grote en kleine visgraat of een blokpatroon. Maar ook een Hongaarse- en Weense punt en blokmotieven kunnen met grote precisie gelegd worden. Voor meer informatie over verouderd parket, het populaire reclaimed wood (Dennebos) en patronen kijkt u op:

Duoplanken en lamelparket

Wij van Naturo Vloeren Zutphen zijn exclusief dealer van de FSC duoplanken van Dennebos. De vloerdelen zijn voorzien van een dikkere toplaag en qua uitstraling zijn er bijzonder veel mogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het populaire reclaimed wood. Meer informatie hierover treft u op de website van Dennebos. Wij leveren lamelparket van Haro parket.

Puur natuur: bamboe

Wilt u écht de natuur in huis halen? Denk dan ook eens aan het milieuvriendelijke puur natuur bamboeparket van Moso. Bamboe is één van de snelst groeiende hernieuwbare grondstoffen ter wereld. Het neemt grote hoeveelheden CO2 op tijdens de groei. Met eigenschappen gelijkwaardig of zelfs beter dan hardhout, is Moso bamboe het ideale alternatief voor steeds schaarer tropisch hardhout.

Naturo Vloeren Zutphen is aangesloten bij Parketgroep Nederland. Zie ook de PGN huiscollectie.

Bezoek onze showroom!

Wij helpen u graag in onze showroom met het zoeken naar de vloer die bij uw wensen en ruimte past.