Trap renoveren

Wilt u uw trap renoveren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Als ervaren vloerenleggers kunnen wij uw trap fraai renoveren met verschillende soorten materialen voor traprenovatie. Wij kunnen bijvoorbeeld uw trap bekleden met de onderhoudsvriendelijke trapbekleding van Trenovo. Een modern renovatiesysteem met treden van PVC of laminaat. U heeft dan al binnen één dag een nieuwe trap zonder hak- of breekwerk. En wat te denken van de bijzondere trapbekledingen van Stair Solutions. Met bijvoorbeeld treden van gerecycled leder maakt u van uw trap een echte eyecatcher. (zie foto’s elders op deze pagina)

Trap renoveren met hout, bamboe of kurk

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een meer duurzame en speciaal voor u op maat gemaakte trapbekleding. Het is mogelijk om uw traptreden te voorzien van hout, bamboe of kurk. Graag ontmoeten wij u in onze showroom om aan de hand van uw wensen te bespreken welke trapbekleding het beste bij uw woonsituatie past. Bekijk ook de Trenovo catalogus of bekijk de mogelijkheden in onze showroom.

Trap schoon frezen en schuren

Heeft u bijvoorbeeld vloerbedekking op uw trap gehad en wilt u dat de trap weer in originele staat hersteld wordt? Wij verwijderen de vloerbedekking en de lijmresten voor u en zorgen dat de trap volledig geschuurd weer klaar is voor een schilderbeurt. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Bezoek onze showroom!

Wij helpen u graag in onze showroom met het zoeken naar de vloer die bij uw wensen en ruimte past.