Parket onderhoud service: tips en advies

Als specialist op het gebied van houten vloeren verzorgen wij dagelijks parket onderhoud service. Waar moet u rekening mee houden, bijvoorbeeld als het gaat om luchtvochtigheid of periodiek onderhoud? Hieronder treft u een aantal tips en adviezen.

Klimaatbeheersing

Op een (geijkte) hygrometer kunt u de relatieve luchtvochtigheid aflezen. Zodra de luchtvochtigheid onder 50% daalt, kunt u door middel van een elektrische luchtbevochtiger de luchtvochtigheid weer op peil brengen. In de winter, bij vriezend weer, zal de luchtbevochtiger aan moeten staan.
Wij informeren u graag over het beheer van luchtvochtigheid. Voor meer informatie kijkt u ook op: www.boneco.com.

Schade en spotrepair

Heeft u brand of waterschade aan uw vloer dan kunnen wij voor u een schaderapport maken en uiteraard hebben wij de vakkennis om uw vloer te herstellen of te vernieuwen. In voorkomende gevallen kan ook spotrepair uitkomst bieden. Onze parketteur heeft zich gespecialiseerd in het lokaal repareren van parketvloeren, voordelig, vakkundig en snel.

Onderhoud

  • Wij zijn specialist in het stofarm schuren en opnieuw kleuren van bestaande parketvloeren, wilt u zelf uw vloer onderhouden dan bieden wij diverse onderhoudsproducten aan. Tevens hebben wij een boenmachine klaar staan voor het oliën of groot onderhoud van uw parket. Een bestaande houten vloer ziet er na wat inspanning weer uit als nieuw!
  • Uw vloer diep reinigen? Dat doen wij voor u met de Bona Powerscrubber. Een compacte, krachtige schrobzuigmachine voor het diep reinigen van gelakte en geoliede houten vloeren èn voor verouderde houten vloeren.
  • Bij ons kunt u een schrobmachine en / of waterzuiger huren die u nodig heeft als u aan de slag gaat met het lakken van uw kurkvloer.
  • Natuurlijk kunt u alle onderhoud ook door ons laten uitvoeren, neem dan gerust contact op voor advies of een prijsopgave.
Bezoek onze showroom!

Wij helpen u graag in onze showroom met het zoeken naar de vloer die bij uw wensen en ruimte past.