Plinten, profielen, matten, randafwerking kozijnen en vensterbanken

Uw vloer ligt er in en is, eventueel, op kleur gebracht. Nu is het tijd om de randen met plinten af te werken en eventuele dorpels (profielen) aan te leggen. Misschien wilt u wel een schoonloopmat bij de voordeur, passend bij uw vloer en wat te denken van een bijpassende vensterbank of deuromlijstingen? Alles kan, wij zorgen voor een perfect eindresultaat.

Plinten

Wij leveren een groot scala aan sfeerplinten. Van een eenvoudige afwerklijst, voor een laminaatvloer tot hoogwaardige mdf – en massieve plinten in allerlei uitvoeringen. Wij adviseren u graag over de juiste plint, passend bij uw interieur en uw (nieuwe) vloer. Wilt u een aantal mogelijkheden bekijken? Klik dan hier.

Profielen

Liever zien wij ze zo weinig mogelijk op uw vloer. Maar als het nodig is om een fraaie overgang te creëren naar een andere ruimte of bijvoorbeeld een hoogteverschil te overbruggen, monteren wij op vakkundige wijze overgangs- en afsluitprofielen. Meestal zijn deze vervaardigd uit aluminium.

Matten

Een vloer goed onderhouden en fraai houden begint in de meeste gevallen bij de voor- of achterdeur. Een goede mat binnen en / of buiten zorgt ervoor dat het ergste vuil de vloer nooit bereikt. Kijk voor mogelijkheden ook op de website van Hamat.

Convectorroosters

Heeft u een convectorput in uw woning en wilt u dat deze wordt afgedekt met een bij uw vloer passend convectorrooster? Wij zorgen voor een convectorrooster die de warmte goed begeleidt. Indien u een parketvloer hebt, kunnen wij het convectorrooster leveren in dezelfde houtsoort als verwerkt in uw vloer. Kijk voor meer informatie ook hier.

Neuten en architraven

Architraven zijn als ’t ware deurlijsten. Ze worden gemonteerd op het deurkozijn en dekken de ruimte af tussen muur en kozijn. Wij plaatsen architraven zowel om een specifieke sfeer te creëren als om eventuele kieren aan het zicht te onttrekken. Een Neut is een verdikt blok onderaan de architraaf, passend bij de Architraaf. Met een Neut zorgt u voor een mooie aansluiting op uw plint.

Vensterbanken en schouwen

Het komt geregeld voor dat onze klanten ontzettend tevreden zijn over de nieuwe vloer, maar dat ineens andere zaken in het interieur opvallend verouderd of versleten lijken. Het gaat dan bijvoorbeeld over de vensterbanken of om balken rondom een schouw. Indien u dat wenst kunnen wij zorgen voor nieuwe vensterbanken, passend bij uw vloer of uw vensterbanken voor u schuren zodat deze geschilderd kunnen worden. Dat geldt ook voor de al eerder genoemde balken rondom schouwen, ook deze kunnen wij voor u schuren ter voorbereiding op verfraaiend en verfrissend schilderwerk.

Bezoek onze showroom!

Wij helpen u graag in onze showroom met het zoeken naar de vloer die bij uw wensen en ruimte past.