Vraag en antwoord

Een kwaliteitsvloer is een kostbaar bezit. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt, bijvoorbeeld over hoe u goed voor uw vloer zorgt. Hieronder beantwoorden wij een aantal veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Op een (geijkte) hygrometer kunt u de relatieve luchtvochtigheid aflezen. Zodra de luchtvochtigheid onder 50% daalt, kunt u door middel van een elektrische luchtbevochtiger de luchtvochtigheid weer op peil brengen. In de winter, bij vriezend weer, zal de luchtbevochtiger aan moeten staan.
Wij informeren u graag over het beheer van luchtvochtigheid. U vindt tevens meer informatie op: www.boneco.com.

Ieder vloertype heeft baat bij een zorgvuldig gekozen ondervloer. Naturo Zutphen informeert u natuurlijk graag over welke ondervloer voor bijvoorbeeld uw zwevende parketvloer, laminaatvloer, zwevende kurkvloer het meest geschikt is. Kiest u bijvoorbeeld voor een PVC vloer, dan zal middels egaline de ondervloer geëgaliseerd moeten worden. Wilt u zichzelf alvast oriënteren op het gebied van ondervloeren? U vindt een handige tool op www.unifloor.nl

Bezoek onze schowroom!

Wij helpen u graag in onze showroom met het zoeken naar de vloer die bij uw wensen en ruimte past.