Wilt u dat wij uw parketvloer schuren en kleuren?

Een parketvloer schuren en opnieuw voorzien van hardwax of olie heeft een enorm vernieuwend effect op de sfeer van uw woonkamer. Vrijwel iedere houten vloer of parketvloer is een aantal keren tijdens haar levensduur toe aan een grondige onderhoudsbeurt. De meeste parketvloeren kunnen meerdere keren geschuurd worden.

Zelf uw parketvloer schuren en onderhouden?

Wilt u uw parketvloer schuren, dan heeft u daar een speciale schuurmachine voor nodig. Indien u er graag zeker van bent dat het werk professioneel wordt uitgevoerd, dan kan Naturo Vloeren Zutphen een offerte maken voor het in nieuwstaat brengen van uw houten vloer. Indien u het schuren van uw parketvloer aan ons uitbesteedt, dan bent u er zeker van dat overlast door stof tot een minimum beperkt wordt en dat u het mooist mogelijke resultaat bereikt.

Na het schuren wordt een (hardwax)olie of lak aangebracht. Deze kleurafwerking bepaalt hoe uw vloer er in haar nieuwe vorm uit komt te zien. Het mooie van schuren en kleuren van een parketvloer of houten vloer is dat deze er na de behandeling weer geheel als nieuw uitziet. Nadat uw vloer is afgewerkt kunt u er enige tijd niet op lopen of er meubels op zetten. Voor meer informatie kunt u ook kijken op: www.monocoat.nl of kom langs in de showroom in Zutphen voor meer advies en natuurlijk voor parketvloer kleurvoorbeelden.

Door te kiezen voor een andere kleur of kleurtint dan voorheen kunt u uw interieur dus een geweldige opfrisbeurt geven!

Bezoek onze showroom!

Wij helpen u graag in onze showroom met het zoeken naar de vloer die bij uw wensen en ruimte past.